Bollé Safety, een gegarandeerde kwaliteit en absolute veiligheid


De missie van marktleider Bollé Safety blijft onveranderd en dient slechts één doel: het opsporen van alle mogelijke risico’s voor de ogen die zich voor kunnen doen tijdens het uitvoeren van werkzaamheden om vervolgens tastbare, doelgerichte technologische oplossingen te ontwikkelen die voldoen aan de strikte Europese normen. In het dagelijks leven, maar ook in het bedrijfsleven, is zicht het meest waardevol.


Bekijk hier de Bollé veiligheidsbrillen van De Slijpschijvenwinkel

Toepassingsgebieden voor Bollé Safety

Bollé Safety richt zich volledig op de bescherming van ogen tijdens het werk en niets anders. Bolle Safety is geschikt voor alle sectoren en verbetert continu haar modellen met technologische en ergonomische oplossingen voor tevreden dagelijkse gebruikers. De toepassingsgebieden waar Bollé Safety met name in werkt zijn:

  • Industrie
  • Openbare werken
  • Bouw
  • Luchtvaart
  • Leger

Kwalitatief hoogwaardige producten van Bollé Safety

Met een sterke internationale positionering en hoog aanzien in de markt voldoen de veiligheidsbrillen aan de hoogste Europese normen. Bollé levert o.a. veiligheidsbrillen, ruimzichtbrillen en gelaatsschermen voor de industrie over heel de wereld. Bollé Safety biedt branche-specifieke bescherming en speciale oplossingen, in alle sectoren waaronder bouw, industrie, automotive, mijnbouw, offshore, oil & gas, energie, levensmiddelen en farmacie.


Innoveren met Bollé Safety

In de wereld van persoonlijke beschermingsmiddelen is het voldoen aan de norm de basis welke de veiligheid garandeert. Maar Bollé weet dat het uiterlijk een belangrijke bijdrage levert aan het draagplezier voor de gebruikers. Door de ervaring in sport en design weten ze als de beste hoe high-tech en esthetiek gecombineerd kunnen worden. Ten alle tijden is Bollé bereid om de grenzen te verleggen om de klanten tevreden te stellen. Dankzij nieuwe technieken kunnen ze brillen ontwerpen gebaseerd op verschillende gezichtsvormen.


De Slijpschijvenwinkel en Bollé Safety

Bij De Slijpschijvenwinkel vindt u alleen kwaliteit slijpmaterialen die geheel voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Hiervoor selecteren wij dus alleen de partners die juist bij onze normen en waarden aansluiten, én daar is Bollé Safety er één van. Bollé Safety, een gegarandeerde kwaliteit en absolute veiligheid. Een product wat gedragen wil worden is de beste bescherming.


WhatsApp Chat WhatsApp Chat