Reinigers, Lijmen & Kitten

Bij De Slijpschijvenwinkel bieden wij een beperkt, maar kwalitatief assortiment aan wat betreft reinigingsmiddelen, lijmen & kitten. Heeft u vragen over welk product het beste bij uw project past? Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden. Ontdek onze professionele reinigingsmiddelen, lijmen en kitten!

Reinigingsmiddelen: alles voor een schone start, omgeving of werkstuk

Een grondige reiniging legt de basis voor een succesvol project, van begin tot eind. Ontdek onze selectie van een aantal goede reinigingsmiddelen. Dit assortiment is samengesteld om zelfs de hardnekkigste vlekken en vuil te verwijderen. Maar wij hebben ook middelen die het werkstuk of oppervlakte juist beschermen. Een populair ontvettings- en reinigingsmiddel is Elynol.

Draagborgmiddelen: sterk en betrouwbaar

Bij het uitvoeren van onder andere bouw- en bevestigingsprojecten is het juiste draagborgmiddel cruciaal. Wij hebben een beperkt aantal opties online staan, deze producten zijn breed in te zetten. Het zijn sterk bindende middelen, doen waarvoor ze staan en om die reden zeer betrouwbaar en van hoge kwaliteit. 

Lijmen: de kracht van verbinding 

Voor sommige projecten dient u zeer goede, sterke en snel opdrogende lijmen te hebben. In ons assortiment bieden wij dit aan. Wij leveren een product dat zorgt voor een sterke verbinding, namelijk de OneBond Secondelijm voor algemeen gebruik.

Veelzijdige toepassingen voor elke klus 

Of u nu een professional of niet-professional bent: onze reinigers, draagborgmiddelen en lijmen zijn gemaakt om aan al uw behoeften te voldoen. Van het onderhoud van de werkplaats tot aan complexe projecten. Wij bieden de juiste producten aan voor uw klus. Verken ons assortiment en ontdek alle hoogwaardige artikelen van De Slijpschijvenwinkel.nl.

Wij helpen en adviseren u graag!

Heeft u vragen over welk reinigingsmiddel, lijm en/of kit het beste bij u past? Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden. Wij begrijpen dat elk project uniek is en we streven ernaar om u de tools en kennis te bieden die u nodig heeft voor een optimaal eindresultaat. Ons team staat altijd klaar om vragen te beantwoorden, advies te geven en eventuele zorgen van onze klanten aan te pakken. Neem hier contact met ons op!

Bent u een grootverbruiker of wederverkoper?

Bij De Slijpschijvenwinkel begrijpen we dat efficiënt inkopen essentieel is voor het succes van uw onderneming. Daarom willen wij u graag exclusieve voordelen bieden die passen bij uw behoeften en volume. Als u regelmatig grote hoeveelheden producten afneemt of van plan bent deze door te verkopen, hebben wij speciale prijzen en aanbiedingen voor u beschikbaar. Wij kijken ernaar uit om een waardevolle partner voor uw bedrijf te worden en u te ondersteunen bij het bereiken van uw zakelijke doelen. Vraag nu een offerte aan!

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
WhatsApp Chat WhatsApp Chat