Haakse slijpers

TEST

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 570

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Rhodius Doorslijpschijven
  XT70 - Recht
  125 x 1,0 x X-Lock
  Toepassing: RVS / Roestvast staal, Staal
  € 1,17 € 0,97
 2. Rhodius Doorslijpschijven
  XT70 - Recht
  125 x 1,5 x 22,2 mm
  Toepassing: RVS / Roestvast staal, Staal
  € 0,99 € 0,82
 3. Klingspor Doorslijpschijven
  A 60 TZ - Recht
  125 x 1 x 22,23 mm
  Toepassing: RVS / Roestvast staal, Staal, Non-ferro metalen
  € 1,19 € 0,98
 4. Flexovit Doorslijpschijven
  Maxx - Recht
  125 x 1,0 x 22,2 mm
  Toepassing: RVS / Roestvast staal, Staal
  € 2,14 € 1,77
 5. Rhodius Doorslijpschijven
  XT69 Multi - Recht
  125 x 1,0 x 22,2 mm
  Toepassing: RVS / Roestvast staal, Staal, Gietijzer, Steen, Metaal universeel, Non-ferro metalen, Steen/beton
  € 1,34 € 1,11
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 570

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Bent u op zoek naar slijpschijven voor uw haakse slijper? De Slijpschijvenwinkel heeft een ruim assortiment met diverse slijpschijven voor elke haakse slijper. Twijfelt u over welke slijpschijf het beste is voor uw haakse slijper en werkstuk, neem dan gerust contact op met onze slijpspecialisten.

Waar let u op bij het kopen van een slijpschijf voor een haakse slijper

Er zijn verschillende onderdelen waar u goed naar moet kijken: diameter, dikte, type, as-gat, vorm, type aansluiting en toepassing. Door rekening te houden met deze factoren kunt u de juiste slijpschijf kiezen die geschikt is voor uw specifieke toepassing en haakse slijper. 

Bij het kopen van een slijpschijf voor een haakse slijper zijn er verschillende factoren waar u rekening mee moet houden. Denk aan de diameter, dikte, type, as-gat, vorm, type aansluiting en toepassing van uw slijpschijf. Ten eerste is de diameter van de slijpschijf van belang. Deze moet compatibel zijn met de haakse slijper waarvoor u hem wilt gebruiken. Te grote of te kleine slijpschijven kunnen niet alleen inefficiënt zijn, maar ook gevaarlijk tijdens het gebruik. Daarnaast is de dikte van de slijpschijf ook erg belangrijk. De dikte bepaalt de stabiliteit en duurzaamheid van de schijf tijdens het slijpen. Voor verschillende taken zijn slijpschijven met verschillende diktes vereist, dus het is belangrijk om hierop te letten.

Het as-gat en de vorm van de slijpschijf

Het as-gat van de slijpschijf moet overeenkomen met de as van de haakse slijper om een ​​veilige en stabiele montage te garanderen. Afwijkingen in afmetingen kunnen leiden tot onbalans en gevaarlijke situaties tijdens het gebruik. Verder is de vorm van de slijpschijf een aspect om in overweging te nemen, omdat deze van invloed is op de precisie en het type slijpwerk dat u kunt uitvoeren.

Een komvormige of rechtvormige slijpschijf?

Er zijn verschillende vormen beschikbaar, namelijk de kom- en rechtvormige slijpschijven. Een komvormige slijpschijf, ook wel bekend als een conische slijpschijf, wordt typisch gebruikt voor het bewerken van oppervlakken met een gebogen of concaaf profiel. De conische vorm van deze slijpschijf maakt het gemakkelijker om in krappe ruimtes te werken en om rondingen te volgen, zoals bij het slijpen van lasnaden, afbramen van pijpen of het vormgeven van metaalwerkstukken. Een rechtvormige slijpschijf, ook wel een vlakslijpschijf genoemd, wordt daarentegen gebruikt voor meer algemene slijpwerkzaamheden op vlakke oppervlakken. Deze schijven zijn geschikt voor het afschuinen van randen, afslijpen van lasnaden, verwijderen van roest en verf, en algemeen slijpwerk op materialen zoals metaal, steen, beton en keramiek.

Type aansluiting van de slijpschijf

De type aansluiting van de slijpschijf verwijst naar hoe deze op de haakse slijper wordt bevestigd. Er zijn verschillende systemen beschikbaar, zoals de standaard manier waar de schijf op een as wordt bevestigd of het nieuwere X-lock systeem. Zorg ervoor dat de aansluiting past bij uw haakse slijper om een ​​veilige en stabiele bevestiging te garanderen. Tot slot is het van cruciaal belang om de specifieke toepassing waarvoor u de slijpschijf nodig heeft in gedachten te houden. Of u nu metaal, steen, beton of ander materiaal wilt slijpen, elke toepassing vereist een specifieke slijpschijf met de juiste eigenschappen en specificaties. Door al deze factoren zorgvuldig te overwegen, kunt u de juiste slijpschijf kiezen die geschikt is voor uw specifieke toepassing en haakse slijper. Dit garandeert niet alleen optimale prestaties, maar ook een veilig gebruik van het gereedschap.

Bent u een grootverbruiker of wederverkoper?

Bij De Slijpschijvenwinkel begrijpen we dat efficiënt inkopen essentieel is voor het succes van uw onderneming. Daarom willen wij u graag exclusieve voordelen bieden die passen bij uw behoeften en volume. Als u regelmatig grote hoeveelheden producten afneemt of van plan bent deze door te verkopen, hebben wij speciale prijzen en aanbiedingen voor u beschikbaar. Wij kijken ernaar uit om een waardevolle partner voor uw bedrijf te worden en u te ondersteunen bij het bereiken van uw zakelijke doelen.Vraag nu een offerte aan!

WhatsApp Chat WhatsApp Chat