Slijpstenen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 40

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Promat slijpsteen
  Wit Aluminiumoxide korrel
  150 x 20 x 32 mm korrel 80
  Toepassing: RVS / Roestvast staal, Staal, Koolstofstaal
  € 21,18 € 17,50
 2. Promat slijpsteen
  Wit Aluminiumoxide korrel
  125 x 20 x 32 mm korrel 80
  Toepassing: RVS / Roestvast staal, Staal, Koolstofstaal
  € 21,38 € 17,67
 3. Promat slijpsteen
  Wit Aluminiumoxide korrel
  175 x 25 x 32 mm korrel 80
  Toepassing: RVS / Roestvast staal, Staal, Koolstofstaal
  € 27,23 € 22,50
 4. Promat slijpsteen
  Groen Siliciumcarbide korrel
  150 x 25 x 32 mm korrel 80
  Toepassing: Gietijzer, Steen, Glas, Kunststof, Keramiek
  € 28,83 € 23,83
 5. Promat slijpsteen
  Wit Aluminiumoxide korrel
  200 x 25 x 32 mm korrel 80
  Toepassing: RVS / Roestvast staal, Staal, Koolstofstaal
  € 33,18 € 27,42
 6. Promat slijpsteen
  Groen Siliciumcarbide korrel
  150 x 20 x 32 mm korrel 80
  Toepassing: Gietijzer, Steen, Glas, Kunststof, Keramiek
  € 26,02 € 21,50
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 40

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Bij De Slijpschijvenwinkel bieden we een breed scala aan hoogwaardige slijpstenen aan voor diverse toepassingen. Of u nu bezig bent met het scherpen van gereedschappen, het bewerken van oppervlakken, of het aanpassen van de vorm van werkstukken. Onze slijpstenen bieden een veelzijdige oplossing voor zowel algemeen slijpwerk als precisiewerk in werkplaatsen en productieomgevingen.

Wat is het verschil tussen slijpstenen en stiftstenen?

Hoewel beide slijpmiddelen gericht zijn op het bewerken van materialen, verschillen slijpstenen en stiftstenen toch echt van elkaar. Slijpstenen, vaak groter en robuuster, zijn ideaal voor algemene slijpwerkzaamheden en het bewerken van grotere oppervlakken. Aan de andere kant zijn stiftstenen ontworpen voor precisiewerk en het bereiken van moeilijk bereikbare gebieden. Kortom: slijpstenen richten zich op algemeen slijpwerk, terwijl stiftstenen uitblinken in gedetailleerd en nauwkeurig slijpen.

Waarvoor gebruikt u slijpstenen?

Slijpstenen zijn onmisbare gereedschappen in verschillende toepassingen, met een breed scala aan gebruiksmogelijkheden. Deze stenen worden voornamelijk ingezet voor het slijpen en vormgeven van diverse materialen zoals metalen, stenen, keramiek en glas. Of het nu gaat om het scherpen van gereedschappen, het bewerken van oppervlakken of het aanpassen van de vorm van werkstukken, slijpstenen bieden een veelzijdige oplossing voor precisiewerk in werkplaatsen en productieomgevingen.

Waarvoor gebruikt u stiftstenen?

Stiftstenen zijn gespecialiseerde slijpinstrumenten die uitblinken in het bereiken van moeilijk toegankelijke plekken en het precies slijpen van kleine details. Deze compacte slijpmiddelen zijn ideaal voor fijn werk, zoals het bewerken van kleine hoeken, randen en contouren. Van het verfijnen van instrumenten tot het polijsten van kleine oppervlakken: stiftstenen bieden een hoge mate van controle en precisie waardoor ze onmisbaar zijn voor gedetailleerde slijpwerkzaamheden.

Promat slijpstenen aluminiumoxide korrel

Verken de kracht van Promat slijpstenen met aluminiumoxide korrel, speciaal ontworpen voor werkplaatsslijpmachines. Dit veelzijdige product is geschikt voor zowel nat- als droogslijpen en bevatten aluminiumoxide, witte korrels. Ideaal voor de bewerking van SS- en HSS-staal, evenals ongehard, gelegeerd, genitreerd en roestvrij staal. Met een focus op veelzijdigheid bieden deze slijpstenen optimale prestaties voor een breed scala aan materialen. Vertrouw op de kwaliteit van Promat slijpstenen voor nauwkeurige resultaten bij De Slijpschijvenwinkel.

Promat slijpstenen zirkoniumoxide korrel

Ervaar de indrukwekkende prestaties van Promat slijpstenen met zirkoniumoxide korrel, ontworpen voor gebruik op werkplaatsslijpmachines. Dit product, geschikt voor zowel nat- als droogslijpen, bevat een normale korund (NK) grijze korrel die de steen bijzonder taai maakt en een universele toepassing mogelijk maakt. Hoewel ze divers inzetbaar zijn, komen deze slijpstenen vooral tot hun recht bij de bewerking van ijzer en staal met geringe sterkte, maar ook bij het behandelen van lasnaden en bewerkingen aan gietstaal. Kies voor professionele instrumenten van Promat, verkrijgbaar bij De Slijpschijvenwinkel. Vertrouw op deze hoogwaardige slijpstenen voor nauwkeurige resultaten, afgestemd op jouw specifieke slijpbehoeften.

Promat slijpstenen siliciumcarbide korrel

Ontdek de hoogwaardige Promat slijpstenen met siliciumcarbide korrel, ontworpen voor gebruik op werkplaatsslijpmachines. Dit product is veelzijdig inzetbaar, geschikt voor zowel nat- als droogslijpen. Met hun scherpkantige en zeer harde siliciumcarbide (SCg) groene korrel zijn ze ideaal voor het nauwkeurig schuren van diverse materialen. Waaronder harde metalen, steen, keramiek, glas, alle NF-metalen, grijs gietijzer en kunststoffen. Kies voor professionele slijpstenen van Promat, verkrijgbaar bij De Slijpschijvenwinkel. Perfect afgestemd op veeleisende slijpwerkzaamheden, bieden deze slijpstenen optimale prestaties voor een breed scala aan toepassingen.

Pferd stiftstenen

De cilindervormige stiftstenen van Pferd zijn ontworpen voor gebruik op kanten en ontbraamwerkzaamheden, met als toepassingsgebied staal en gietstaal. Als u op zoek bent naar een specifieke slijpsteen, neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u in principe voorzien van alle benodigde maten, vormen, groftes en soorten.

Wij helpen en adviseren u graag!

Bij onze webshop gaat het niet alleen om producten, maar ook om ondersteuning. Ons team van specialisten staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van het juiste advies. Of u nu hulp nodig heeft bij het kiezen van de juiste toebehoren of iets totaal anders, wij zijn er om u te helpen. Neem hier contact met ons op!

Bent u een grootverbruiker of wederverkoper?

Bij De Slijpschijvenwinkel begrijpen we dat efficiënt inkopen essentieel is voor het succes van uw onderneming. Daarom willen wij u graag exclusieve voordelen bieden die passen bij uw behoeften en volume. Als u regelmatig grote hoeveelheden producten afneemt of van plan bent deze door te verkopen, hebben wij speciale prijzen en aanbiedingen voor u beschikbaar. Wij kijken ernaar uit om een waardevolle partner voor uw bedrijf te worden en u te ondersteunen bij het bereiken van uw zakelijke doelen. Vraag nu een offerte aan!

WhatsApp Chat WhatsApp Chat