Norton Abrasives slijp- en schuurproducten bij De Slijpschijvenwinkel bestellen?


De Slijpschijvenwinkel is dé online specialist in Norton Abrasives schuur- en slijpmaterialen. Norton Abrasives hecht al meer dan 130 jaar veel waarde aan kwalitatieve slijp- en schuurmiddelen. Als submerk van Saint-Gobain biedt Norton Abrasives het breedste aanbod slijpmaterialen. Waaronder Norton doorslijpschijven, Norton slijpschijven, Norton schuurvellen, Norton schuurschijven en meer. Door het brede én diepe aanbod van Norton Abrasives is er voor elke toepassing een geschikt product te verkrijgen bij De Slijpschijvenwinkel.


Norton Abrasives


Norton Abrasives, maak kennis met één van onze fabrikanten

Norton Abrasives is constant op zoek naar nieuwe manieren om uw werkomstandigheden te verbeteren. Ook het vereenvoudigen van uw werk door bijvoorbeeld de overlast van stof of geluid te verminderen wordt nagestreefd. Minder overlast betekent minder kosten en tijdverspilling, wat resulteert in een efficiëntere werkomgeving. Bij Norton Abrasives wordt er veel geïnvesteerd in R&D, ofwel innoveren. Er wordt intensief samengewerkt met hun klanten en partners voor geoptimaliseerde prestaties, oplossingen en productiviteit.


De Slijpschijvenwinkel & Norton Abrasives

De slogan van Norton Abrasives is: ‘als we vandaag geen oplossing voor u kunnen vinden, dan kunt u er op rekenen dat we er morgen één ontwikkelen’. De werknemers begrijpen, creëren, leveren en verkopen producten die u dagelijks op het werk of thuis gebruikt. Zij brengen verdiepende kennis en gemeenschappelijke waarden samen. Dit is gefocust op het leveren van krachtige, nauwkeurige en gebruiksvriendelijke oplossingen voor iedere bewerking. Deze richtlijnen sluiten goed aan bij de kenmerken van De Slijpschijvenwinkel. Daarom waardeert De Slijpschijvenwinkel Norton Abrasives als zeer goede leverancier!


Norton doorslijpschijven kopen?

De Slijpschijvenwinkel biedt een groot assortiment Norton doorslijpschijven aan. Voor professionals in de metaalbewerking, de bouw en DHZ'ers. Deze doorslijpschijven kunnen worden gebruikt op een haakse slijper, rechte slijper, motorzaag, tafelmachine en stationaire machines. De Norton doorslijpschijven die De Slijpschijvenwinkel aanbiedt zijn te verkrijgen in diverse diameters, diktes en as-gat groottes. Ook kunt u kiezen uit Norton doorslijpschijven recht- of komvormig. Deze doorslijpschijven van Norton kunt u selecteren op de gewenste toepassing: RVS, staal, gietijzer, metaal universeel en aluminium.

Het totale aanbod Norton doorslijpschijven wordt door De Slijpschijvenwinkel aangeboden in drie verschillende kwaliteits- en prijscategorieën. Namelijk goed, beter en best. Heeft u advies nodig over welke Norton doorslijpschijf het beste bij uw werkzaamheden past? Neem hiervoor gerust contact op met één van onze specialisten.


Norton Doorslijpschijven X-Treme Life kopen?

De Norton Doorslijpschijven X-Treme Life zijn de beste doorslijpschijven voor het doorslijpen van RVS en staal die De Slijpschijvenwinkel aanbiedt. Deze Norton x-treme is specifiek voor de haakse slijper, dus optimaal voor krachtige machines. Andere kenmerken van de Norton Doorslijpschijven X-Treme Life zijn de hoge kwaliteit aluminiumoxide korrel in combinatie met de goede binding. Ook de hoge standtijd, de snelle slijptijd en het gemak in gebruik zijn pluspunten. Daarbij zijn Norton Doorslijpschijven X-Treme Life ijzer-, zwavel- en chloorvrij en levert het resultaat op zonder vervuiling van het werkstuk.


Norton Beartex schuurschijf kopen?

Deze quick-change schuurschijf van Norton Abrasives, ofwel de Norton Beartex schuurschijf zorgt voor een gedempte schuurwerking. Naast dat het goed werkt op vlakke oppervlakken, is het ook ideaal voor gebruik bij de afwerking. De Norton Beartex schuurschijf heeft een kwalitatief hoogwaardige aluminiumoxide korrel en een sterke hars binding. Dit resulteert in een strakke afwerking met een lichte satijn finish. Daarbij typeert de Norton Beartex schuurschijf zich door zijn hoge standtijd en het robuuste en duurzame weefsel. Ook biedt de Norton Beartex schuurschijf hoge weerstand tegen scheuren op bramen en scherpe hoeken. Heeft u vragen over de Norton Beartex schuurschijf neem dan gerust contact op met één van onze specialisten.


Norton Vortex Rapid Blend schuurschijf kopen?

Voor het effectief verwijderen van lichte aantastingen op het oppervlak, raadt onze slijpspecialist de Norton Vortex Rapid Blend schuurschijf aan. Deze Norton Vortex schuurschijf heeft een hoogwaardige doorontwikkelde slijpkorrel, verminderd de slijp tijd en resulteert in een verbeterde afwerking. Voor optimaal resultaat gebruikt u bij deze stap een gereduceerd toerental van 6.000 toeren per minuut.


Norton Reinigingsschijven Blaze Rapid Strip 125mm kopen?

Bent u op zoek naar een reinigingsschijf voor het verwijderen van oppervlakte roest en residu? Of het verwijderen van corrosie, lichte lasspetters, vuil en andere soortgelijke oppervlakte verontreiniging? Dan is de Norton Reinigingsschijven Blaze Rapid Strip 125mm de schijf die u zoekt! De Blaze Rapid Strip schijven zijn gemaakt van sterke synthetische vezels en extra siliciumcarbide korrels. Dit maakt het verwijderen van roest, lasspetters en aanslag gemakkelijker. Gebruik deze reinigingsschijven voor en na het lassen ter voorbereiding en reinigen van het oppervlak. De Norton Reinigingsschijven Blaze Rapid Strip 125mm gaan twee keer langer mee dan concurrerende producten. Dit komt door de keramische aluminiumoxide korrel (getest door De Slijpschijvenwinkel!). Deze Norton Blaze Rapid Strip reinigingsschijf is een veelzijdig product wat resulteert in een grondig gereinigd oppervlak.


Gratis professioneel advies nodig?

Kortom, er is veel mogelijk met het schuur- en slijpmateriaal van Norton Abrasives! Voor vragen of deskundig advies over de verschillende mogelijkheden kunt u contact opnemen met De Slijpschijvenwinkel.

Hieronder vindt u de meest gebruikte voorkomende producten uit ons assortiment Norton Abrasives producten. Zit het product wat u zoekt er niet tussen? Dan kunt u het product ook via het hoofdmenu of het zoekvenster op zoeken. Daarnaast kunt u altijd contact met ons opnemen. Dan geven wij u graag advies over het product wat het beste aansluit bij uw wensen.


De aanbevolen producten van Norton Abrasives

WhatsApp Chat WhatsApp Chat