Het voordeligste assortiment slijpmateriaal

Binnen De Slijpschijvenwinkel bieden wij u het meest geschikte slijpmateriaal aan voor uw werkzaamheden. Zo hebben wij ook een eigen lijn slijpmateriaal in ons zeer uitgebreide assortiment opgenomen. De Voordeelschijven zijn in Europa geproduceerd. Daarbij voldoen ze aan de hoogste kwaliteitseisen. Dankzij de lage prijs gecombineerd met zijn hoge prestaties, is de voordeelschijf de meest voordelige slijpschijf voor de toepassingsgebieden staal en RVS.

Toepassingen en industrieën

De producten uit ons Voordeelassortiment zijn geschikt voor de toepassingsgebieden staal en RVS. Daarbij wordt het slijpmateriaal uit ons Voordeelassortiment voornamelijk toegepast bij de volgende industrieën:

 • Vliegtuigbouw en -onderhoud
 • Automotive
 • Bouw
 • Metaal industrie
 • Gieterij
 • Rail industrie
 • Scheepsbouw

Dé topper van ons slijpassortiment

Door de goede prijs-kwaliteitsverhouding raadt het team van De Slijpschijvenwinkel de Voordeelschijven aan. Daarnaast komen de Voordeelschijven ook zeer goed naar voren uit de kwaliteitstest. Ons Voordeelassortiment is verkrijgbaar voor vier verschillende toepassingen:

 • Voordeel Doorslijpschijven

  U wilt natuurlijk niets liever dan dé perfecte slijpschijf voor uw werkzaamheden. Gelukkig hebben wij die! De Voordeelschijven zijn verkrijgbaar in verschillende diameters, diktes en toepassingen. Het toepassingsgebied is RVS en staal. De slijpschijf is verkrijgbaar in een rechte vorm met een as-gat van 22,2 mm. Goedkoper gaat u uw doorslijpschijven niet krijgen. Wat deze schijf uniek maakt is dat hij naast de aantrekkelijke prijs, ook nog eens van zeer goede kwaliteit is.
 • Voordeel Lamellenschijven

  De lamellen Voordeelschijven voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Daarbij worden ze ook nog eens voor een leuke prijs aangeboden. De lamellenschijven zijn verkrijgbaar in diverse diameters, korrels én voor verschillende toepassingen. De lamellenschijven bevatten allemaal hoogwaardige zirkoniumoxide korrels om het optimale resultaat te behalen.
 • Voordeel Afbraamschijven

  Binnen de categorie afbraamschijven bieden wij in vier verschillende diameters schijven aan. Tegen een scherpe prijs en goede kwaliteit is deze afbraamschijf verkrijgbaar. Overige typerende kenmerken zijn de komvorm en het as-gat van 22,2 mm en een dikte van 6,0 mm.
 • Voordeel Schuurbanden

  Naast de slijpschijven biedt De Slijpschijvenwinkel ook nog binnen het Voordeelassortiment schuurbanden aan. Bestaande uit de zirkoniumoxide korrel en verkrijgbaar in korrelgrootte 40, 60 en 80. De type band waarin deze schuurband wordt aangeboden is de X-linnen band.

Heeft u advies nodig over een specifiek artikel van ons Voordeelassortiment? Of heeft u een andere vraag? Wij helpen u graag! Neem gerust contact met ons op!

WhatsApp Chat WhatsApp Chat