Het voordeelassortiment

Binnen De Slijpschijvenwinkel bieden wij u het meest geschikte slijpmateriaal aan voor uw werkzaamheden. Doordat wij al meer dan 25 jaar werkzaam zijn in de slijpbranche, kennen wij deze van binnen én van buiten. Als geen ander weten wij hoe het in de praktijk werkt! Elk product is anders, net als elk slijpwerk! Vaak vraagt dit om deskundig advies én dat geven wij graag! Samen komen wij vaak tot slimme oplossingen. Ten eerste om tijd, maar ook kosten te besparen. Daarom hebben wij ons ‘voordeelassortiment’ op de markt gebracht, kwaliteitsproducten tegen de beste prijs.


Geproduceerd in Europa

Het gehele voordeelassortiment is geproduceerd in Europa en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast komt het voordeelassortiment ook zeer goed naar voren uit de kwaliteitstest. Dankzij de lage prijs gecombineerd met zijn hoge prestaties, is het voordeelassortiment waaronder de voordeelschijven het meest voordelige assortiment. In onze eigen ‘slijplijn’ treft u de meest gangbare slijpproducten aan in diverse uitvoeringen.


Verkrijgbaar in vier verschillende categorieën:

Het slijpmateriaal is te gebruiken in het toepassingsgebied staal en RVS.


Voordeel Doorslijpschijven:

Dé perfecte doorslijpschijf voor uw werkzaamheden! De voordeelschijven zijn verkrijgbaar in verschillende diameters, diktes en toepassingen. Het toepassingsgebied is RVS en staal. De slijpschijf is verkrijgbaar in een rechte vorm met een as-gat van 22,2 mm. Wat deze schijf uniek maakt is dat hij naast de aantrekkelijke prijs, ook nog eens van zeer goede kwaliteit is.


Voordeel Lamellenschijven:

De lamellen voordeelschijven voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Daarbij worden ze ook nog eens voor een leuke prijs aangeboden. De lamellenschijven zijn verkrijgbaar in diverse diameters en korrels. Ze zijn voorzien van hoogwaardige zirkoniumoxide korrels om een optimaal resultaat te behalen. Het toepassingsgebied is RVS en staal.


Voordeel Afbraamschijven:

Binnen de categorie afbraamschijven bieden wij in het voordeelassortiment vier verschillende diameters aan. Verkrijgbaar in een komvorm, voorzien van een 22.2 mm as-gat in een dikte van 6,0 mm. Afbraamschijven tegen een scherpe prijs en goede kwaliteit.


Voordeel Schuurbanden:

Binnen het voordeelassortiment biedt De Slijpschijvenwinkel ook nog schuurbanden aan. De schuurbanden hebben een zirkoniumoxide korrel en verkrijgbaar in de korrelgrootte 40, 60 en 80. Het type band waarin deze schuurband wordt aangeboden is de X-linnen band.


Hoe hoger de afname, hoe hoger de korting!

In de webshop van De Slijpschijvenwinkel staat het voordeelassortiment in staffelkorting. Goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Voordelig inkopen dat wil toch iedereen!


Bent u een grootverbruiker?

Bent u een grootverbruiker van slijpproducten? Bij grootverbruik maken wij graag speciale prijsafspraken met u. Telefonisch of door het sturen van een e-mail of whats-app bericht kunt u contact met ons opnemen.


Wilt u snel de producten ontvangen?

Zodat de werkzaamheden niet stil komen te liggen. Ons voordeelassortiment is bij De Slijpschijvenwinkel op voorraad! Daardoor is snelle verzending vanzelfsprekend.


Professioneel advies nodig?

Wij zijn dé grootste online specialist in slijpmateriaal! Wij geven graag professioneel advies, bedenken samen slimme oplossingen om uw werk efficiënter te maken. Kortom; advies nodig? Neem contact met ons op.