Norton

Norton Abrasives, het merk dat van alle markten thuis is


Norton Abrasives is een bedrijf dat al meer dan 130 jaar veel waarde hecht aan kwalitatieve slijp- en schuurmiddelen. Als submerk van Saint-Gobain biedt Norton Abrasives het breedste aanbod slijpmaterialen. Waaronder doorslijp-, afbraam-, matteer-, finish- en polijst oplossingen voor alle markten, materialen en toepassingen. Indien uw eisen of wensen door de tijd veranderen, dan kunt u altijd rekenen op de wereldwijde expertise van Norton Abrasives/Saint-Gobain. Saint-Gobain is de wereldleider in bouw-, constructie-, distributie-, verpakkings- en innovatieve materialen.


De aanbevolen producten van Norton Abrasives


Voordelige Norton doorslijpschijven

Norton doorslijpschijven

Voordelige Norton schuurbanden

Norton schuurbanden

Voordelige Norton fiberschijven

Norton fiberschijven

Voordelige Norton spiraalbanden

Norton spiraalbandenInnoveren met Norton Abrasives

Norton Abrasives is constant op zoek naar nieuwe manieren om uw werkomstandigheden te verbeteren en uw werk te vereenvoudigen door bijvoorbeeld de overlast van stof of geluid te verminderen. Minder overlast betekent minder kosten omdat u sneller uw gewenste finish bereikt door meer comfort en een betere werkhouding. Met het ‘juiste’ product is er niet één product aan te wijzen omdat dit per situatie verschillend is. Bij Norton Abrasives wordt er dus veel geïnvesteerd in R&D, ofwel innoveren. Er wordt intensief samengewerkt met hun klanten en partners voor geoptimaliseerde prestaties, oplossingen en productiviteit.


Norton Abrasives en De Slijpschijvenwinkel

De slogan van Norton Abrasives is: ‘als we vandaag geen oplossing voor u kunnen vinden, dan kunt u er op rekenen dat we er morgen één ontwikkelen’. De werknemers begrijpen, creëren, leveren en verkopen producten die u dagelijks op het werk of thuis gebruikt. Zij brengen verdiepende kennis en delen gemeenschappelijke waarden die gefocust zijn op het leveren van krachtige, nauwkeurige en gebruiksvriendelijke oplossingen voor iedere bewerking. Op deze speerpunten sluiten de kenmerken van De Slijpschijvenwinkel nauw aan en daarom waardeert De Slijpschijvenwinkel Norton Abrasives als zeer goede partner.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 765

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Norton Afbraamschijven
  Quantum 3
  125 x 7,0 x 22,2 mm
  Toepassing: RVS / Roestvast staal, Staal
  € 7,21 € 5,96
 2. Norton Schuurschijf
  Cyclonic Multi-air
  150mm K220 Rood
  Toepassing: Verf/lak/plamuur, Kunststof
  € 0,90 € 0,74
 3. Norton Mini-Schuurschijf
  S2308 Rapid Prep
  50 mm Medium
  Toepassing: RVS / Roestvast staal, Staal, Aluminium
  € 1,34 € 1,11
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 765

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
WhatsApp Chat WhatsApp Chat