Flexovit doorslijpschijven en meer slijpproducten bij De Slijpschijvenwinkel

Flexovit biedt een groot assortiment aan van hoogwaardige kwaliteit slijp- en schuurproducten. Hieronder vallen schuurmaterialen, afbraamschijven, doorslijpschijven en slijpstenen.


Flexovit, een merk van Saint-Gobain

Flexovit is een onderdeel van Saint-Gobain. Deze onderneming is verspreid over 27 landen met meer dan 10.000 medewerkers. De gezamenlijke visie van Saint-Gobain, maar ook van Flexovit, is om het globale referentiekader te zijn in slijp- en schuur oplossingen. Daarnaast willen zij leiding zijn in innovatie en oplossingen voor de klant. Flexovit heeft ook een werkende fabriek in Nederland, namelijk in Eibergen.


Flexovit biedt marktoplossingen aan voor de volgende werkzaamheden van metaalbewerking:

  • Doorslijpen
  • Grof verspanen
  • Verspanen
  • Matteren & verfijnen
  • Ontbramen
  • Oppervlaktevoorbereiding & schoonmaak
  • Finish
  • Polijsten

De aanbevolen doorslijpschijven van Flexovit


Voordelige Flexovit doorslijpschijven

Flexovit doorslijpschijven

Voordelige Flexovit doorslijpschijven Thin Cut

Flexovit doorslijpschijven Thin Cut

Voordelige Flexovit doorslijpschijven Long Life

Flexovit doorslijpschijven Long Life

Voordelige Flexovit doorslijpschijven Maxx line

Flexovit doorslijpschijven Maxx


Wie is Saint-Gobain?

Saint-Gobain is één van de meest leidende industriële bedrijven van de wereld. Meer dan 350 jaar ervaring en een leidend standpunt voor innovatie is wat Saint-Gobain uniek maakt. Met het oog op de toekomst gericht streeft Saint-Gobain naar oplossingen en materialen welke van groot belang zijn in het welzijn. Met de producten van Saint-Gobain bieden zij comfort, prestatie en veiligheid.


De Slijpschijvenwinkel én Flexovit

De Slijpschijvenwinkel biedt zeer veel producten aan van Flexovit. Om een duidelijk overzicht te creëren naar de voor u gewenste artikelen kunt u gebruik maken van ons uitgebreide filter. Deze vindt u aan de linkerkant van elke categorie pagina. Kunt u een product niet vinden van Flexovit op onze webshop, neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat