Zakelijke klant van De Slijpschijvenwinkel


Als zakelijke klant van De Slijpschijvenwinkel ontvangt u meer dan alleen de beste aanbiedingen van slijpmateriaal. Binnen De Slijpschijvenwinkel waarderen wij u als zakelijke klant. Dit willen wij graag benadrukken door u diverse voordelen aan te bieden.


✓ Korting bij grotere bestellingen

Bent u grootverbruiker of wederverkoper dan kunnen wij u speciale prijzen aanbieden. Voor meer informatie hierover, neem dan gerust contact met ons op.

Voor u als zakelijke klant is ons Voordeelassortiment een goede aanrader. Dit is een eigen lijn slijpmateriaal wat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen tegen lage prijzen. Bekijk hier ons Voordeelassortiment!


✓ Achteraf betalen

U heeft namelijk het recht op het achteraf betalen van facturen. Eerst moet u zich hiervoor als zakelijke klant registreren op onze webshop. Vervolgens kunt u bij de betaalmethode ‘achteraf betalen’ aanvinken. Na ontvangst van de bestelling versturen wij per mail de factuur, deze dient binnen 14 dagen te worden betaald.


✓ Bestellen via diverse kanalen

Naast onze webshop zijn wij op meerdere kanalen bereikbaar. Onze zakelijke klanten kunnen ook via Whatsapp, mail en telefonisch bestellen. App naar ons het artikelnummer, een foto van een product of verpakking en vermeld in welke hoeveelheid u deze graag ontvangt. Via de mail en telefonisch kunt u ook de gewenste producten bij ons bestellen.


✓ Extra functies bij Mijn Account

Het aanmaken van een account is zeer gemakkelijk via onze webshop. Klik hier om een account aan te maken. Volg de stappen om u als zakelijke klant aan te melden bij De Slijpschijvenwinkel. Bij Mijn Account heeft u een gepersonaliseerd dashboard waarop uw eerdere bestellingen staan, uw bestellijst, de vergeleken producten en meer. Hier kunt u ook gemakkelijk eerdere bestellingen opnieuw bestellen!


✓ Altijd uw persoonlijke slijpspecialist

De Slijpschijvenwinkel voorziet haar klanten graag van specialistisch advies. Daarom staat uw persoonlijke slijpspecialist altijd voor u klaar. Heeft u een vraag over een product of heeft u gericht advies nodig, neem dan contact met ons op! 

WhatsApp Chat WhatsApp Chat