Klingspor slijpmateriaal bij De Slijpschijvenwinkel bestellen?


De Slijpschijvenwinkel is dé online specialist in Klingspor slijpmaterialen. Klingspor is één van de grootste fabrikanten van schuur- en slijpproducten. Klingspor produceert al meer dan 100 jaar wereldwijd schuur- en slijpproducten produceert. De vaste waarden van Klingspor zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en perfecte service gecombineerd met de nieuwste productietechnieken.

Klingspor biedt een breed slijpassortiment aan. De kwaliteitsproducten van Klingspor voldoen aan de nieuwste technieken en hoogste eisen op het gebied van oppervlaktebeeld, levensduur en verspaning.

De Slijpschijvenwinkel is altijd de voordeligste leverancier voor uw Klingspor producten. Bent u groot verbruiker? Bel of mail voor een speciale prijsafspraak.

Hieronder vindt u de meest gebruikte categorieën uit ons assortiment van Klingspor producten. Zit het slijpproduct waar u naar opzoek bent er niet tussen? Dan kunt u het product via het hoofdmenu of het zoekvenster opzoeken, daarnaast kunt u contact met ons opnemen. Slijpschijvenwinkel.nl verkoopt uitsluitend topkwaliteit slijpschijven, waaronder Klingspor. Slijpschijvenwinkel is al sinds 2006 uw online specialist op slijpgebied!Klingspor en De Slijpschijvenwinkel

Klingspor is opgericht in 1893, en vanaf dat moment heeft het moderne schuren en slijpen flinke innovaties doorlopen. De meest bekende producten die Klingspor heeft ontwikkeld zijn slijp- en doorslijpschijven voor hoge toerentallen, lamellenschijven en schuurwielen.

De hoofdactiviteit van Klingspor is de productie van schuurmiddelen op ondergrond en doorslijp- en afbraamschijven. Het belangrijkste doel van Klingspor is de tevredenheid van de klanten maximaliseren, hoge kwalitatieve prestaties van de producten, maximale arbeidsveiligheid en vakkundig technisch advies geven aan klanten waar nodig. Hier sluiten de kernwaarden van De Slijpschijvenwinkel erg op aan.


De Klingspor schuurbanden

Binnen het assortiment van De Slijpschijvenwinkel hebben wij verschillende schuurbanden van Klingspor. Wij bieden zeer fijne en smalle schuurbanden aan, maar ook zeer groffe en brede. Zo hebben wij voor ieder wat wils. Daarnaast zijn de schuurproducten zeer bijzonder door de combinatie van synthetische gefabriceerde korrelsoorten als aluminiumoxide en zirkoniumoxide.


Schuurbanden op maat?

Zit uw maat er niet bij? Wij kunnen ook schuurbanden op maat laten maken, neem hiervoor contact met ons op.

U kunt bestellingen doorgeven, afbeeldingen van producten doorsturen of andere vragen stellen.

Whatsapp chat