Klingspor slijpmateriaal bij De Slijpschijvenwinkel bestellen?


De Slijpschijvenwinkel is dé online specialist in Klingspor slijpmaterialen. Klingspor produceert al meer dan 100 jaar wereldwijd schuur- en slijpproducten en is inmiddels één van de grootste fabrikanten. De kwaliteitsproducten van Klingspor voldoen aan de nieuwste technieken en hoogste eisen op het gebied van oppervlaktebeeld, levensduur en verspaning. Het uitgebreide slijpassortiment bestaat onder andere uit gereedschappen voor doorslijpen, frezen, polijsten en schuren. Door het brede én diepe aanbod van Klingspor is er voor elke toepassing (meestal zelfs meerdere varianten qua maatvoering) een geschikt product te verkrijgen in de webshop van De Slijpschijvenwinkel.


klingspor


Klingspor, maak kennis met één van onze leveranciers

Klingspor is opgericht in 1893, vanaf dat moment is het huidige moderne schuren en slijpen flink verbeterd. De meest bekende producten die Klingspor heeft ontwikkeld zijn slijp- en doorslijpschijven voor hoge toerentallen, lamellenschijven en schuurwielen. Echter bestaat het assortiment slijpproducten uit nóg veel meer. Waaronder schuurrollen, -vellen, -schijven & -stroken, fiberschijven, kunstharsgebonden doorslijpschijven en afbraamschijven.


De Slijpschijvenwinkel en Klingspor

De hoofdactiviteit van Klingspor is de productie van schuurmiddelen op ondergrond en doorslijp- en afbraamschijven. Het belangrijkste doel van Klingspor is de tevredenheid van de klanten maximaliseren, hoge kwalitatieve prestaties van de producten, maximale arbeidsveiligheid en vakkundig technisch advies geven aan klanten waar nodig. Hier sluiten de kernwaarden van De Slijpschijvenwinkel erg op aan. De Slijpschijvenwinkel verkoopt uitsluitend topkwaliteit slijpschijven en is al sinds 2006 uw online specialist op slijpgebied! De Slijpschijvenwinkel is altijd de voordeligste leverancier voor uw Klingspor producten. Bent u een grootverbruiker? Bel of mail dan gerust voor een speciale prijsafspraak.


Uitgebreid schuur- en slijpgereedschappen assortiment

Klingspor staat bekend binnen de slijpbranche om de vele producten die geschikt zijn voor heel veel toepassingen. De schuur- en slijpgereedschappen (banden, schijven, vellen, rollen, stroken, fiberschijven, kunstharsgebonden doorslijp- en afbraamschijven, lamellenschijven, schuurwielen en elastisch gebonden schuurmiddelen) worden geleverd door Klingspor met verschillende korrelsoorten. Daardoor kan worden gewaarborgd dat afhankelijk van het werkstuk, materiaal en het doel van de toepassing en de juiste keuze van de korrelsoort, altijd het beste schuur- en slijpresultaat kan worden bereikt.


Schuurbanden van Klingspor kopen?

Binnen het assortiment van De Slijpschijvenwinkel hebben wij verschillende schuurbanden van Klingspor. Wij bieden zeer fijne en smalle schuurbanden aan, maar ook zeer grove en brede. Zo hebben wij voor ieder wat wils. Bij schuurbanden is de vorm van de verbinding erg belangrijk. Banden met standaardafmetingen en banden die op voorraad leverbaar zijn, worden door Klingspor standaard voorzien van een bandverbinding die het beste past bij het type band. Daarnaast zijn de korrelsoorten van de schuurproducten zeer belangrijk. De meeste schuurbanden hebben tegenwoordig synthetische korrelsoorten, zoals aluminiumoxide en zirkoniumoxide korrels. Deze korrelsoorten hebben in vergelijking met de natuurlijke korrelsoorten veel voordelen met betrekking tot hardheid en taaiheid. Een ander voordeel is de hoge gelijkmatigheid waardoor de continuïteit gewaarborgd blijft. Hierdoor zijn deze producten perfect te gebruiken voor diverse industriële toepassingen.


Speciaal schuurbanden op maat?

Zit uw maat er niet bij? Of wilt u een schuurband met een andere verbinding die beter geschikt is voor een specifieke toepassing. Dat kan! Wij kunnen ook schuurbanden op maat laten maken, neem hiervoor contact met ons op.


Doorslijpschijven van Klingspor kopen?

De Slijpschijvenwinkel heeft een uitgebreid assortiment van Klingspor doorslijpschijven. De doorslijpschijven van Klingspor, ook wel 'Kronenflex®' genoemd, zijn dunne schijven te gebruiken met een haakse slijper. Deze worden gekenmerkt door de extreem korte doorslijptijden en de geringe braamvorming. De Kronenflex® doorslijpschijven zijn bijzonder geschikt om te gebruiken voor dunwandige materialen die met precisie en minimale warmteontwikkeling moeten worden door geslepen. Voor een optimaal resultaat dient u de doorslijpschijven op de juiste manier gebruiken. Door het gewicht van de haakse slijper is er al voldoende aandrukkracht op de schijven daardoor is er een langere standtijd. Kortom: minder slijtage. Door net onder de maximale toegestane omtreksnelheid te werken, bereikt u de ideale verhouding tussen het aantal sneden en de slijtage van de schijf. Bij een te laag toerental van de haakse slijper slijt de schijf heel snel.


Gratis professioneel advies nodig?

Kortom, er is veel mogelijk met het schuur- en slijpmateriaal van Klingspor! Heeft u professioneel advies nodig? Wij zijn dé specialist in slijp- en schuurmateriaal! Wij geven graag advies, en bedenken samen met u een perfecte oplossing voor uw specifieke slijp- en schuurwerkzaamheden. Neem gerust contact met ons op. Wij horen graag van u!

Om de juiste doorslijpschijf uit te kiezen, kunt u in de winkel heel specifiek uw voorkeuren aangeven in het filter zodat de juiste producten overblijven. Voor vragen of deskundig advies over de verschillende mogelijkheden kunt u contact opnemen met De Slijpschijvenwinkel.


De aanbevolen categorieën van Klingspor

Hieronder vindt u de meest gebruikte categorieën uit ons assortiment Klingspor producten. Zit het slijpproduct wat u zoekt er niet tussen? Dan kunt u het product via het hoofdmenu of het zoekvenster op zoeken, daarnaast kunt u altijd contact met ons opnemen. Dan geven wij u graag advies over het product wat het beste aansluit bij uw wensen.


WhatsApp Chat WhatsApp Chat