Metabo, kwalitatief hoogwaardige machines voor het boren, schuren en slijpen


Metabo is een aanbieder van robuuste, krachtige en ergonomische professionele oplossingen en ontwikkelt en produceert voor de gebruikers in de bouw, renovatie, metaal ambacht en industrie. De producten van Metabo die De Slijpschijvenwinkel aanbeveelt, zijn:


Metabo boormachines

Bekijk
Metabo boormachines

Metabo schuurmachine

Bekijk
Metabo schuurmachine

Metabo slijpmachine

Bekijk
Metabo slijpmachine
Toepassingsgebieden voor Metabo

Metabo streeft consequent de visie van de snoerloze bouwplaats na. Hiermee hebben zij een leidende positie in de accutechnologie om de professionals meer vrijheid te bieden met maximaal vermogen. De toepassingsgebieden waar Metabo met name in werkt zijn:

  • Droogbouw
  • Vloer en tegels
  • Dak en houtbouw
  • Wand, gevel en raam
  • Installatie
  • Tuin en landschapsarchitectuur

De geschiedenis van Metabo

De mijlpalen in de Metabo geschiedenis laten de afkomst en inzet voor techniek “Made in Germany” zien. De heer Albrecht Schnizler bouwde in 1923 in Nürtingen, de eerste handboormachine. De “Metallbohrdreher” is de basis voor de naam Metabo. Sindsdien staat Metabo voor hoogwaardige kwaliteitsproducten van professionals voor professionals. Het traditionele bedrijf telt vandaag de dag ongeveer 2.000 medewerkers, waarvan 1.200 in Nürtingen, Duitsland. Vanuit Duitsland is Metabo actief, via 25 dochtermaatschappijen, over de hele wereld en combineren de dynamiek van een middelgroot bedrijf met het openstaan voor de wereld van een global player.


Innoveren met Metabo

Metabo is in beweging, doelgericht en flexibel. Met de moed om ook dingen in twijfel te trekken die in het verleden succesvol waren. Zo zijn ze steeds bereid, nieuwe wegen in te slaan. Daarbij vormen korte ontwikkelingsperiodes met innovatieve methodes die direct in de productie ter plekke toegepast worden, de basis voor krachtige productoplossingen. Verder streeft Metabo naar accutechnologie én elektrische en perslucht-oplossingen.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat