Norton Abrasives, het merk dat van alle markten thuis is


Norton Abrasives is een bedrijf dat al meer dan 130 jaar veel waarde hecht aan kwalitatieve slijp- en schuurmiddelen. Als submerk van Saint-Gobain biedt Norton Abrasives het breedste aanbod slijpmaterialen. Waaronder doorslijp-, afbraam-, matteer-, finish- en polijst oplossingen voor alle markten, materialen en toepassingen. Indien uw eisen of wensen door de tijd veranderen, dan kunt u altijd rekenen op de wereldwijde expertise van Norton Abrasives/Saint-Gobain. Saint-Gobain is de wereldleider in bouw-, constructie-, distributie-, verpakkings- en innovatieve materialen.


De aanbevolen producten van Norton Abrasives
Innoveren met Norton Abrasives

Norton Abrasives is constant op zoek naar nieuwe manieren om uw werkomstandigheden te verbeteren en uw werk te vereenvoudigen door bijvoorbeeld de overlast van stof of geluid te verminderen. Minder overlast betekent minder kosten omdat u sneller uw gewenste finish bereikt door meer comfort en een betere werkhouding. Met het ‘juiste’ product is er niet één product aan te wijzen omdat dit per situatie verschillend is. Bij Norton Abrasives wordt er dus veel geïnvesteerd in RD, ofwel innoveren. Er wordt intensief samengewerkt met hun klanten en partners voor geoptimaliseerde prestaties, oplossingen en productiviteit.


Norton Abrasives en De Slijpschijvenwinkel

De slogan van Norton Abrasives is: ‘als we vandaag geen oplossing voor u kunnen vinden, dan kunt u er op rekenen dat we er morgen één ontwikkelen’. De werknemers begrijpen, creëren, leveren en verkopen producten die u dagelijks op het werk of thuis gebruikt. Zij brengen verdiepende kennis en delen gemeenschappelijke waarden die gefocust zijn op het leveren van krachtige, nauwkeurige en gebruiksvriendelijke oplossingen voor iedere bewerking. Op deze speerpunten sluiten de kenmerken van De Slijpschijvenwinkel nauw aan en daarom waardeert De Slijpschijvenwinkel Norton Abrasives als zeer goede partner.

U kunt bestellingen doorgeven, afbeeldingen van producten doorsturen of andere vragen stellen.

Whatsapp chat