Rhodius slijpmaterialen kopen

Rhodius logoRhodius is een Duits familiebedrijf actief op internationaal niveau en ontwikkeld en produceert hoogwaardige slijpgereedschappen voor de professionele gebruiker. Is een toonaangevende leverancier van slijpgereedschappen in Europa en biedt een bovengemiddeld kwaliteitsniveau tegen een eerlijke prijs-/kwaliteitverhouding. De hoge RHODIUS standaard wordt gewaarborgd door innovatieve productontwikkeling en hoog ontwikkelde fabricagetechnologieën.


Rhodius brengt de meest innovatieve slijpmaterialen op de markt waaronder de dunste slijpschijf op het moment, de vision lamellenschijf waar u doorheen kunt kijken tijdens het slijpen en een hydro coating waardoor de slijpmiddelen van Rhodius beter bestand zijn tegen veroudering en hun prestaties op den duur hoog blijven.


Slijpschijvenwinkel.nl is altijd de voordeligste leverancier voor uw Rhodius producten. Bent u groot verbruiker? Bel of mail voor een speciale prijsafspraak.Hierboven vindt u alle meestgebruikte categorieën uit het assortiment. Zit het slijpproduct waar u naar opzoek bent er niet tussen? Dan kunt u het product via het hoofdmenu of het zoekvenster te vinden, daarnaast kunt u contact met ons opnemen.  Slijpschijvenwinkel.nl verkoopt uitsluitend topkwaliteit slijpschijven, waaronder Rhodius. Slijpschijvenwinkel al is sinds 2006 uw online specialist op slijpgebied.

U kunt bestellingen doorgeven, afbeeldingen van producten doorsturen of andere vragen stellen.

Whatsapp chat