Rhodius slijpschijven, top kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs

De Slijpschijvenwinkel is dé online specialist in Rhodius slijpmaterialen. Waaronder Rhodius slijpschijven, Rhodius lamellenschijven, Rhodius afbraamschijven en meer. Door het diepe aanbod Rhodius slijpschijven is er voor elke toepassing een geschikt product te verkrijgen bij De Slijpschijvenwinkel. Ook bieden wij de welbekende Rhodius XT67 én Rhodius Alpha XT70 doorslijpschijven aan!


Rhodius


Rhodius, maak kennis met één van onze fabrikanten

Rhodius is een Duits familiebedrijf actief op internationaal niveau en is een toonaangevende leverancier van slijpgereedschappen in Europa. Verder staat Rhodius bekend om het bovengemiddelde kwaliteitsniveau. Dit wordt verhandeld tegen een eerlijke prijs-/kwaliteitverhouding. De hoge Rhodius standaard wordt gewaarborgd door de innovatieve productontwikkeling en hoog ontwikkelde fabricage technologieën. Verder richt Rhodius zijn producten specifiek op de professionele gebruiker. Rhodius brengt de meest innovatieve slijpmaterialen op de markt waaronder de dunste slijpschijf op het moment. Daarnaast heeft Rhodius de Rhodius Vision lamellenschijf, hier kunt u doorheen kijken tijdens het slijpen zodat u optimale controle heeft! Door de hydro coating zijn de slijpmiddelen van Rhodius beter bestand tegen veroudering, hierdoor blijven de slijpprestaties op den duur hoger.


De Slijpschijvenwinkel & Rhodius

De Slijpschijvenwinkel verkoopt uitsluitend topkwaliteit slijpschijven, waaronder Rhodius. De hoge Rhodius standaard en innovatieve technologieën sluiten goed aan op de kernwaarden van De Slijpschijvenwinkel. Al sinds 2006 uw online specialist op slijpgebied! De Slijpschijvenwinkel is altijd de voordeligste leverancier voor uw Rhodius producten.


Rhodius doorslijpschijven kopen?

De best geteste slijpschijven van Rhodius door De Slijpschijvenwinkel zijn de Rhodius Doorslijpschijf XTK6 én de Rhodius Doorslijpschijf XT69. De Rhodius Doorslijpschijf XTK6 is van zeer goede kwaliteit en wordt gebruikt voor het bewerken van RVS (Roestvast staal) en staal. De Rhodius Doorslijpschijf XT69 is een multifunctionele slijpschijf toepasbaar voor de bewerking van meerdere materiaalsoorten. Waaronder tegels, keramiek, non-ferrometalen, steen, staal en roestvrij staal. Deze extra dunne doorslijpschijf staat bekend om zijn lange levensduur en biedt een optimale prijs-kwaliteitverhouding. De serie schijven van Rhodius die hieronder vallen zijn producten met een bijzondere universele competentie voor meerdere toepassingen. Daarnaast zijn de schijven geproduceerd met een gepatenteerd HydroProtect procedé. Dit beschermt vocht veroorzaakte veroudering.


Lees hier dé zes stappen die u dient te ondernemen voordat u overgaat op het kopen van doorslijpschijven.


Rhodius XT67 doorslijpschijf kopen?

De Rhodius XT67 doorslijpschijf is een extra dunne doorslijpschijf. Deze Rhodius XT67 wordt gekenmerkt door de lange standtijd met een optimale prijs-prestatieverhouding. Verder vindt er tijdens het gebruik van de Rhodius XT67 een geringe vonkenregen plaats, daarentegen is de doorslijpsnelheid wel hoog.


Rhodius Alpha XT70 doorslijpschijf kopen?

De Rhodius Alpha XT70 doorslijpschijf is een betrouwbare doorslijpschijf voor de prijsbewuste professionele gebruiker. Gebruikt u een machine met gering vermogen? Dan is de Rhodius Alpha XT70 ideaal voor u! Tijdens gebruik van de Rhodius Alpha XT70 vindt er geringe vonkenregen en braamvorming plaats. Daarbij is de doorslijpsnelheid ook hoog.


Gratis professioneel advies nodig?

Kortom, er is veel mogelijk met het slijpmateriaal van Rhodius! Voor vragen of deskundig advies over de verschillende mogelijkheden kunt u contact opnemen met één van onze specialisten van De Slijpschijvenwinkel. De Slijpschijvenwinkel biedt een zeer uitgebreid assortiment slijpschijven, lamellenschijven en afbraamschijven van Rhodius aan.


Wij adviseren u ons filter te gebruiken aan de linkerkant zodat u de gewenste materialen voor uw werkzaamheden gemakkelijk kunt vinden! De Slijpschijvenwinkel is de voordeligste leverancier voor uw Rhodius slijpproducten. Bent u een grootverbruiker? Bel of mail voor een speciale prijsafspraak.


De aanbevolen Rhodius slijpschijven

Hieronder vindt u de meest gebruikte populaire producten uit ons Rhodius assortiment. Zit het product wat u zoekt er niet tussen? Dan kunt u het product ook via het hoofdmenu of het zoekvenster op zoeken. Daarnaast kunt u altijd contact met ons opnemen. Dan geven wij u graag advies over het product wat het beste aansluit bij uw wensen.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat