Tyrolit producten bestellen bij De Slijpschijvenwinkel?


Tyrolit is een zeer belangrijke fabrikant van De Slijpschijvenwinkel. Waaronder van het gebonden slijpen, snijden, boren en granulaat voor de wereldwijde bouw. De TYROLIT Groep is een van ’s werelds toonaangevende leveranciers van innovatieve oplossingen. Activiteiten in slijpen, snijden, zagen, boren, dressing en polijsten. Tyrolit is opgericht in 1919 in Schwaz in Tirol, dus aan ervaring ontbreekt het zeker niet. Momenteel zijn er meer dan 4.200 medewerkers in 29 productievestigingen. Verspreid over twaalf landen en op vijf continenten.

Kenmerkende aspecten zijn de hoogwaardige producten, de innovatiekracht en de zeer goede service. Deze aspecten sluiten goed aan bij de normen en waarden van De Slijpschijvenwinkel.


Tyrolit Groep, een globale onderneming

De experts bij Tyrolit werken dagelijks aan op maat gemaakte oplossingen voor klanten. Daardoor dragen zij bij aan het succes van deze grote onderneming. TYROLIT is werkzaam in de divisies precisie metaal, industriële retailers, bouw en steen, keramiek en glas. Ongeveer 80.000 verschillende producten zijn opgenomen in het assortiment voor uiteenlopende sectoren. Deze producten worden aangeboden door diverse distributeurs in 65 landen. Vervolgens worden de producten verspreid over de hele wereld.

Dit grote merk biedt zijn klanten rendabele en milieuvriendelijke oplossingen aan op vier werkterreinen:

  • Handel;
  • Bouw;
  • Steen-keramiek-glas;
  • Metaal/precisie.

Tyrolit in metaal

Het productassortiment van TYROLIT in de sector metaal en precisie omvat geavanceerde gereedschappen voor een groot aantal toepassingen. Daarnaast biedt TYROLIT op maat gemaakte totaaloplossingen voor klant specifieke toepassingen. Van de motoren- en aandrijvingenindustrie tot de productie van doorslijpschijven met een doorsnede tot 2000 mm voor de staalindustrie.


Tyrolit Doorslijpschijven

Doorslijpschijven van TYROLIT zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Allereerst zijn er verschillende soorten per apparatuur. Voor de haakse, rechte, motor en stationaire slijpers. De TYROLIT doorslijpschijven zijn allemaal voorzien van de hoogste veiligheidsnormen. Hierdoor verbeteren ze uw werkomstandigheden in grote mate. Daarnaast wordt het werkcomfort flink verbeterd. Met name door minder vibraties en een lagere geluidsbelasting.


Tyrolit bij De Slijpschijvenwinkel

Bij De Slijpschijvenwinkel bieden wij diverse soorten doorslijpschijven, afbraamschijven, lamellenschijven en combischijven aan. Daarnaast zijn de schijven ook verkrijgbaar voor verschillende toepassingen. Hieronder vindt u onze beste Tyrolit producten:

U kunt bestellingen doorgeven, afbeeldingen van producten doorsturen of andere vragen stellen.

Whatsapp chat