Bollé Safety

Bolle streeft al meer dan honderd jaar hetzelfde doel na: het opsporen van alle mogelijke risico’s op het werk en het bieden van concrete technologische oplossingen en specifiek gerichte behandelingen, die voldoen aan de strengste Europese normen. Het bedrijf is vandaag de dag toonaangevend binnen zijn sector dankzij zijn innoverende producten. Bollé is erin geslaagd om een kleine werkplaats te doen uitgroeien tot één van de belangrijkste fabrikanten ter wereld van kwaliteitsbrillen.

Industrie, openbare werken, bouw, luchtvaart of het leger, Bolle Safety is geschikt voor alle sectoren en verbetert continu haar modellen met technologische en ergonomische oplossingen voor tevreden dagelijkse gebruikers.


Toepassingsgebieden voor Bollé Safety

Bollé Safety richt zich volledig op de bescherming van ogen tijdens het werk en niets anders. Bolle Safety is geschikt voor alle sectoren en verbetert continu haar modellen met technologische en ergonomische oplossingen voor tevreden dagelijkse gebruikers. De toepassingsgebieden waar Bollé Safety met name in werkt zijn:

  • Industrie
  • Openbare werken
  • Bouw
  • Luchtvaart
  • Leger

Kwalitatief hoogwaardige producten van Bollé Safety

Met een sterke internationale positionering en hoog aanzien in de markt voldoen de veiligheidsbrillen aan de hoogste Europese normen. Bollé levert o.a. veiligheidsbrillen, ruimzichtbrillen en gelaatsschermen voor de industrie over heel de wereld. Bollé Safety biedt branche-specifieke bescherming en speciale oplossingen, in alle sectoren waaronder bouw, industrie, automotive, mijnbouw, offshore, oil & gas, energie, levensmiddelen en farmacie.


Innoveren met Bollé Safety

In de wereld van persoonlijke beschermingsmiddelen is het voldoen aan de norm de basis welke de veiligheid garandeert. Maar Bollé weet dat het uiterlijk een belangrijke bijdrage levert aan het draagplezier voor de gebruikers. Door de ervaring in sport en design weten ze als de beste hoe high-tech en esthetiek gecombineerd kunnen worden. Ten alle tijden is Bollé bereid om de grenzen te verleggen om de klanten tevreden te stellen. Dankzij nieuwe technieken kunnen ze brillen ontwerpen gebaseerd op verschillende gezichtsvormen.


De Slijpschijvenwinkel en Bollé Safety

Bij De Slijpschijvenwinkel vindt u alleen kwaliteit slijpmaterialen die geheel voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Hiervoor selecteren wij dus alleen de partners die juist bij onze normen en waarden aansluiten, én daar is Bollé Safety er één van. Bollé Safety, een gegarandeerde kwaliteit en absolute veiligheid. Een product wat gedragen wil worden is de beste bescherming.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

U kunt bestellingen doorgeven, afbeeldingen van producten doorsturen of andere vragen stellen.

Whatsapp chat